IMS 2024 Ödül Sahipleri Açıklandı!

29-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından hibrit olarak düzenlenen 5. Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu'nda hakemlerin ve oturum başkanlarının değerlendirmeleri neticesinde ödüller belirlenmiş olup aşağıda ödül sahipleri bilgileri ve bildiri başlıkları sunulmuştur. Sempozyum Yürütme ve Düzenleme Kurulu değerlendirmeleri dikkate alınarak "En İyi Hakem Ödülü" sahibi belirlenmiştir. Sempozyumumuzda ödüllendirilen bildiri sahiplerini ve hakemi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

En İyi Bildiri Ödülü

* Prof. Dr. B. Pınar Özdemir [Ankara Üniversitesi] & Dr. Nazmul İslam [Ankara Üniversitesi]

“From Cultural to Public Diplomatic Scenes: The Future of AI as a Soft Power Instrument”

* DR Öğrencisi Aleyna Zaim [İstanbul Üniversitesi]; Dr. Öğr. Üyesi Yüksel Balaban [İstanbul Üniversitesi]; Öğr. Gör. Dr. Fatih Özkoyuncu [İstanbul Üniversitesi]; Doç. Dr. Ceren Bilgici [İstanbul Kültür Üniversitesi], & Dr. Öğr. Üyesi Özge Özkök Şişman [İstanbul Kültür Üniversitesi]