IMS Yapay Zeka Sergisi

İletişimin Geleceği Temalı Yapay Zekâ Sergisine Çağrı!

Bu yıl beşincisini Antalya’da 29-31 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceğimiz IMS sempozyumumuzda, insan-makine iş birliği içinde kompoze edilmiş artistik imajlara yer vermek istiyoruz. Sergimizin amacı insan-makine iş birliğini yapay zekâ üzerinden elde edeceğimiz görsellerle temsil edebilmek!

Yaratıcı komutlar iş başına!

Siz değerli katılımcılarımızdan talebimiz yaratıcı komutlarınızı yapay zekâ uygulamaları üzerinden temsilî görsellere dönüştürmeniz. Böylelikle ortaya çıkan artistik imajlarınızı insan duyuları ve deneyimleri içerisinde harmanlayarak izleyicilerimizin beğenisine sunmak istiyoruz.

Görseller temsili, duygular gerçek!

Önde gelen yapay zekâ uygulamalarını (ChatGPT, Google Bard, Copy.ai, Canva, Starry AI, Nightcafe, DeepAI, Ideogram, Dream vb.) kullanarak elde edeceğiniz görselleri, komutları ile beraber bir metne dönüştürmeniz gerekiyor. Çalışmanızı açıklayan ve en fazla 100 kelimeden oluşan bu metin duygularınıza da tercüman olacak.

Kurallarımız nedir?

• Görselin yayın hakları bizim, sahiplik hakları sizin olacak!
  • Her katılımcı en fazla 2 farklı eserle sergimize katılabilecektir!
  • 300 DPI çözünürlüğe sahip, JPG/JPEG formatında alınan çıktılar kabul edilecektir!
  • Dosya boyutunun en fazla 10 MB olması gerekmektedir!
  • Başvuru formunun en geç 15 Mayıs 2024 tarihine kadar eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir!
  • Katılım ücretsizdir!
  • Sergiye başvuranlar, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi 5. Medya Çalışmaları Sempozyumu Sergisi koşullarını peşinen kabul etmiş sayılırlar.
  • Sergi kataloğu online olarak yayımlanacaktır.

Başvuru için: Sergi Başvuru Formu

Katılım Sertifikası

Eserleri sergilenen tüm katılımcılara dijital katılım sertifikası gönderilecektir.

iletişim: ims.akdeniz.sergi@gmail.com

sergi afiş denemerev1.jpg