Akademik Teşvik ve ÜAK Doçentlik Yeni Kriterleri'ni sağlıyoruz.

Sayın Araştırmacılar,

IMS2024 "Yapay Zeka Çağında İletişimin Geleceği" Sempozyumu, Akademik Teşvik ve ÜAK (Üniversitelerarası Kurul) Doçentlik Yeni Kriterleri'ni karşılamaktadır.

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı (ÜAK) tarafından Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı için ilan edilen ve 8. Bilimsel Toplantı maddesi b bendinde yer alan "diğer uluslararası/ulusal bilimsel toplantının düzenleme komitesinde kurum/tüzel kişilik/karar organı tarafından resmi olarak görevlendirilmiş üniversite/enstitü/bilimsel kurum/branş derneği akademisyen temsilcisi bulunması zorunludur" şeklindeki ifadeyi karşılayacak şekilde IMS 2024'ün düzenleme komitesinde Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından 06.05.2024 tarih 909177 sayılı kararla akademisyen görevlendirilmesi yapılmıştır. Aynı zamanda, Sempozyum Bilim Kurulu 11 farklı ülkeden akademisyenin katılımıyla oluşturulmuştur. Bunun yanı sıra, sempozyumda beşten fazla farklı ülkeden katılımcı sunum gerçekleştirilecek olup sempozyumun tam metinleri SENSE C Kategorisi'nde yer alan Peter Lang Yayınevi tarafından basılacaktır.

Siz değerli araştırmacılarla dünyanın en güzel şehri olan Antalya'da yapay zekâ ve iletişimin geleceğini konuşmak ve tartışmak üzere buluşmak dileğiyle,

IMS2024 Yürütme ve Düzenleme Komitesi

Eklenme tarihi: 16.01.2024 12:40:09