Peter Lang ile tam metin kitabı için anlaşma yapıldı!

Sayın Katılımcılarımız,

29-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ev sahipliğinde Antalya'da hibrit olarak düzenleyeceğimiz 5. Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu'nda bildiri sunacak katılımcılarımızın talep etmeleri dâhilinde bildiri tam metinlerini uluslararası yayınevi statüsünde bulunan ve uluslararası akademik yayıncı sınıflandırması SENSE kapsamında C sınıfında yer alan Peter Lang yayınevi tarafından yayınlanacak "Beyond the Binary: Redefining Communication in the AI Age" bildiri tam metin kitabında bölüm olarak yayınlayabilmeleri için anlaşma sağlanmıştır. Tam metinlerini bu kitapta bölüm olarak yayınlatmak isteyen katılımcılarımızın bölüm başı 90 Euro ödemesi gerekecektir. Uluslararası kitap bölümü için talep edilen 90 Euro, sempozyuma katılım için istenen katılım ücretinin içine dâhil değlidir.

Eklenme tarihi: 28.04.2024 14:33:57
Son güncelleme: 28.04.2024 14:35:43