5. Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu için katılımları bekliyoruz!

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ev sahipliğinde bu yıl 29-31 Mayıs tarihleri arasında beşincisi düzenlenecek olan Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu (IMS 2024) için başvurular devam ediyor. Hem yüz yüze hem de çevrimiçi katılıma olanak tanıyan Sempozyum, bu yıl ele alacağı "Yapay Zekâ Çağında İletişimin Geleceği" teması çerçevesinde ulusal ve uluslararası araştırmacılara yapay zekâ konusunu tartışmak üzere interdisipliner bir platform olmayı hedefliyor. University of Wisconsin-Madison'dan Prof. Dr. Dietram Scheufele'nin yanı sıra sürpriz davetli konuşmacıların da onurlandıracağı IMS 2024, aynı zamanda sektör ve akademinin aynı platformda bir araya gelerek yapay zekâ olgusunu teorik ve pratik açıdan tartışacakları bir panele ve ayrıca iletişim disiplininin farklı bilim dallarında (gazetecilik, radyo-TV-sinema, halkla ilişkiler & reklam) alanın uzmanları önderliğinde geleceğin iletişimcileriyle düzenlenecek workshop'lara yer verecek.

Akademik sunuşların yanı sıra düzenlenecek panel ve workshop'lar ile zenginleştirilecek 5. Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu için başvurular 15 Nisan 2024 saat 23.59'a kadar kabul edilecek. Sempozyuma katılmak isteyen araştırmacıların en fazla 1500 kelimelik yapılandırılmış özet formunu Başvuru Yönergesi'ndeki adımları izlemesi yeterli olacak. Çift kör hakemleme süreci sonrasında kabul edilen başvurular 22 Nisan 2024 tarihinde ilan edilecek.

Ulusal ve uluslararası alanda yapay zekâ ve iletişim konusunda uzman isimlerin onurlandıracağı IMS 2024'e katılımlarınızı bekliyoruz. Herhangi bir sorunuz/sorununuz olması durumunda ims@akdeniz.edu.tr e-posta adresimiz üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Eklenme tarihi: 27.03.2024 00:42:20
Son güncelleme: 27.03.2024 00:54:17